IQ Sleutelbeheer- & lockersystemen part of the MB Safety® Group

Hard- & software Ontwikkeling Klantspecifieke oplossingen


Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption

Bedrijf


Logo MB SafetyAl 25 jaar is MB Safety® dé partner als het gaat om veiligheidsproducten. MB Safety® is gestart in 1989 en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot een toonaangevend specialist. MB Safety® is actief in tal van sectoren in de markt, ieder met haar eigen specifieke problemen én bijbehorende oplossingen.


Een van de specialisaties van MB Safety® is sleutelbeheer en lockersystemen. De IQ serie die wij voeren zijn hoogwaardige producten gebaseerd op de laatste RFID technologie. Sleutelbeheerkasten en -kluizen en lockersystemen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Naast de verschillende standaard IQ producten zijn speciale uitvoeringen verkrijgbaar zoals wapenlockers, lockers voor militaire- en politieomgevingen, houten lockers voor wellness of elektronische sleutelkasten met opbergmogelijkheden voor rijbewijzen en autopapieren. Ons ervaren projectteam realiseert integrale oplossingen van ontwerp tot onderhoud met expertise en flexibiliteit.

We hebben referenties in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld: banken, militaire installaties, kerncentrales, papierfabrieken, politiebureaus, spoorwegen, logistiek en industrie.

De IQ producten zijn ontworpen om een verscheidenheid aan uitdagingen op het gebied van sleutelbeheer- & lockermanagement op te lossen met een diversiteit van RFID gebaseerde intelligente opslag-, identificatiesystemen en elektronische beveiligingsapparatuur. Onze producten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit voor een goede prijs en voldoen aan alle Europese en Nederlandse regels en klanteisen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop

 


PRODUCT GARANTIE

De IQ Sleutelbeheer- en lockersystemen hebben 2 jaar volledige garantie. De garantie dekt de interne hardware, subsystemen en software. Onze producten kunnen rekenen op lange termijn hardware en software ondersteuning en levering van onderdelen.

 

Andere producten

+ [ IQ40 Sleutelbeheersysteem kluis ] + [ IQ100 Sleutelbeheersysteem wandkast ]
+ [ IQ160 Sleutelbeheersysteem kluis ] + [ IQ200 Sleutelbeheersysteem wandkast ]
+ [ IQ400 Sleutelbeheersysteem kluis ] + [ IQ80 Sleutelbeheer wagenpark ]
+ [ IQ40 Sleutelbeheersysteem wandkast ] + [ IQ Lockersysteem producten ]

 

 

 

 

 


Uitdrukkingen

RFID Sleutelbeheersysteem - RFID Sleutel controlesysteem - Sleutel tracer - RFID Sleutel tracking - Sleutelkast - Key safe - Sleutelbeveiliging - Sleutel controle - Sleutel opslag - Sleutelbeheer wagenpark - Automatische sleutelkast - Sleutelbeveiligingssysteem - Lockersysteem