Bedrijfssleutels tijdens vakantie periodes

Uw bedrijfssleutels wilt u altijd veilig beheren, maar tijdens de vakantieperiode wellicht nog meer. Met ons sleutelbeheersysteem kunt u uw personeel met een gerust hart op vakantie laten gaan. De sleutels worden in het systeem opgeborgen en uitsluitend diegene met autorisatie om deze te gebruiken kan de sleutel uitnemen.

Met ons systeem is het vervolgens erg simpel om te achterhalen wie de sleutel heeft. Het logboek geeft ook nog eens zeer gedetailleerd de geschiedenis weer. Voor een beheerder van de kast een ultieme tool. Even inloggen op de kast zelf en via het logboek makkelijk filteren. Heeft u liever wat meer inzichten, log dan op uw pc via het netwerk in op de kast. Dit kan gewoon op de huidige browser, geen extra software nodig. Hier is het hele logboek in te zien of op te slaan in een Excel-bestand, handig om later nog eens terug te kijken.

Berg ook uw eigen privé spullen veilig op tijdens de vakantie periode. Kijk eens op onze webshop kluizen.nl voor een handige kluis voor thuis.