Ontwikkeling IQ-lockerbeheer

Zoals wellicht al bij u bekend, is er bij ons sleutelbeheersysteem ook de mogelijkheid om lockers te koppelen. 
Aan deze lockers kunt u dan, net als aan de sleutels, verschillende rechten geven. Het deurtje is dan alleen met de juiste toegangsrechten te openen. Denk bij deze lockers aan het opbergen van mobiele apparatuur, maar ook aan de uitgifte hiervan. Desgewenst zijn de lockers vooraf te voorzien van een kabeldoorvoer aan de achterzijde, zodat er apparatuur in de lockers opgeladen kunnen worden!

De allernieuwste ontwikkeling van de IQ-lockerbeheer is de chiplezer in de bodem. Deze chiplezer geeft meer controle over de apparatuur in de IQ locker. Dit wil zeggen dat door middel van een chipstickertje, dat op de apparatuur dient geplakt te worden, er een duidelijk inzicht is wie in welke locker is geweest. Middels het logboek is nu ook te zien of diegene iets heeft uitgenomen of terug gebracht. Met deze nieuwe functie is het beheer van apparatuur nog inzichtelijker geworden!

Heeft u interesse in deze functie of wilt u nog meer weten hierover? Kom dan langs op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht op 23, 24 & 25 januari. Wij zijn te vinden in hal 12, standnummer A29.