Ontwikkeling

Ontwikkeling

In onze producten gebruiken we de meest geavanceerde micro-elektronische apparaten, uitrusting en ontwikkelingen welke zich bewezen hebben in hoge betrouwbaarheid. 

De systeemsoftware biedt de mogelijkheid te voldoen aan specifieke en unieke behoeften en verwachtingen van onze klanten.We kunnen onze klanten flexibele aanpassingen bieden aan hun wensen. 

We testen de producten uitvoering. Producten, installaties en de werking van hard- en softwaretools worden voortdurend verder ontwikkeld om te voldoen aan behoeften en verwachtingen. 

Het niveau van de apparatuur voor ontwikkeling en productie in de fabriek is zeer geavanceerd. De productietechnologie voldoet aan strenge instrument-, machine- en computerapparatuur eisen. De softwareontwikkelaars beschikken over de nieuwste ontwikkelomgevingen voor hard- en software. 

Indien de klant akkoord gaat tot toegangsverlening dan zijn de technische mogelijkheden beschikbaar om op afstand onderhoud en ondersteuning op de systemen uit te voeren. Support op afstand vermindert in grote mate in tijd en in kosten. 

Onze producten

Garantie 

Wij bieden 12 maanden volledige garantie op de IQ Sleutelbeheer- en lockersystemen. De garantie dekt de interne hardware, subsystemen en software. Bovendien kunt u met onze producten rekenen op lange termijn hardware en software ondersteuning en (na)levering van onderdelen