Over ons

Al ruim 33 jaar MB Safety

Dé partner als het gaat om veiligheidsproducten. MB Safety is gestart in 1989 en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot een toonaangevend specialist. MB Safety is actief in tal van sectoren in de markt, ieder met haar eigen specifieke problemen én bijbehorende oplossingen. 

Een van de specialisaties van MB Safety is sleutelbeheer en lockersystemen. De IQ serie die wij voeren zijn hoogwaardige producten gebaseerd op de laatste RFID technologie. Sleutelbeheerkasten en -kluizen en lockersystemen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. 

 

Naast de verschillende standaard IQ producten zijn speciale uitvoeringen verkrijgbaar zoals wapenlockers, lockers voor militaire- en politieomgevingen of elektronische sleutelkasten met opbergmogelijkheden voor autosleutels en portofoons. Ons ervaren projectteam realiseert integrale oplossingen van ontwerp tot onderhoud met expertise en flexibiliteit. 

We hebben referenties in verschillende sectoren, zoals: spoorwegen, politie, luchtvaart, rijksvastgoeddienst, mobilitie, logistiek en industrie. 

De IQ producten zijn ontworpen om een verscheidenheid aan uitdagingen op het gebied van sleutelbeheer- & lockermanagement op te lossen met een diversiteit van RFID gebaseerde intelligente opslag-, identificatiesystemen en elektronische beveiligingsapparatuur. Onze producten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit voor een goede prijs en voldoen aan alle Europese en Nederlandse regels en klanteisen. 

PRODUCT GARANTIE

De IQ Sleutelbeheer- en lockersystemen hebben 12 maanden volledige garantie. De garantie dekt de interne hardware, subsystemen en software. Onze producten kunnen rekenen op lange termijn hardware en software ondersteuning en levering van onderdelen.