Sleutelbeheer vanaf uw PC

Een groot voordeel van ons IQ-sleutelbeheersysteem is dat het standaard van afstand te beheren is.
Hier heeft u geen extra software of dure licenties voor nodig. Als het sleutelbeheersysteem is aangesloten op uw interne netwerk, is middels de internetbrowser op uw eigen pc het sleutelbeheersysteem te benaderen. Dit is uiteraard met verschillende wijze van toegangscontrole te beveiligen. Enige vereisten is een netwerkkabel en een vast IP-adres. Die kan gemakkelijk worden aangemaakt door uw IT-er. De overige instellingen verrichten wij bij de installatie.

Uitsluitend met de juiste rechten, die normaal alleen voor de beheerder is ingesteld, kunt u de live status van de kast zien, gebruikers aanmaken, verwijderen of wijzigen. Ook het logboek benaderen of een reservekopie exporteren behoord tot de mogelijkheden. U kunt dit Excel-bestand ook exporteren en zelf bewaren voor later gebruik.

Bij de status van de kast ziet u vanaf uw pc wie welke sleutel heeft uitgenomen en welke er nog in de kast zitten.
De makkelijke en vertrouwde weergave in uw eigen browser zorgt ervoor dat alles voor zich wijst.

Het logboek geeft alle handelingen van de afgelopen tijd weer. Scroll door de pagina’s en ga zo terug in de tijd. Ook handig, door het filter te gebruiken kunt u alleen van een specifieke sleutel of van een gebruiker de historie teruglezen.
De “Exporteer log”knop zorgt voor een Excel-bestand download. Alle handeling staan nu lokaal op uw eigen pc opgeslagen. Handig voor later.

Heeft u interesse in hoe deze functie werkt, neem dan contact met ons op.