Tegenwoordig wordt wagenparkbeheer ook wel fleetmanagement genoemd, dit houdt in het beheren van het complete wagenpark van uw organisatie. Het beheren in de breedste zin van het woord betekend aanschaf, onderhoud, kilometer registraties en ga zo maar door. Veel van de zaken worden op kantoor via de computer bijgehouden. Maar wie houd de controle over de sleutels? In een lade onder het bureau? Wat als de receptie even onbemand is? In een kastje waar iedereen met dezelfde code bij kan? Maar dan is er niet meer duidelijk wie welke sleutel heeft uitgenomen en wanneer?

Het IQ-sleutelbeheersysteem is hiervoor dé oplossing.
De sleutels zitten met stevige pinnen vast in de kast en uitsluitend met de juiste autorisatie uit te nemen.
Verder is in een zeer duidelijk logboek in het verleden terug te kijken. Deze is te filteren in gebruiker of sleutelniveau.
Als de sleutel al is uitgenomen, kan veel zoekwerk voorkomen worden middels één klik op het scherm kan de gebruiker zien wie de sleutel heeft uitgenomen.

Hebben uw voertuigen grote sleutelbossen, denk aan vrachtwagens, graafmachines of kranen, dan richten wij de kast extra ruim voor u in. De kast is namelijk modulair aan te passen.
Ook een opvang tray aan de onderzijde (zodat bijvoorbeeld sleutelkoorden niet tussen de deur komen) is een goed oplossing die in elke systeem te verwerken is.
Tijdens de aanschaf van uw kast zullen wij u ruimschoots informeren over alle extra mogelijkheden.

Met een IQ-sleutelbeheersysteem gaat u als Fleet manager met een gerust hart de deur uit.
Dit systeem houdt al uw sleutels in beheer en ook nog een logboek voor u bij.

Interesse gekregen? Neem dan contact met ons op. We laten u graag een uitgebreide demonstratie zien bij u op locatie of bij ons in onze security showroom.